ROLER zastupa,prodaje,uvozi i servisira motorne kosacice svih vodecih proizvodjaca u domenu odrzavanja zelenih povrsina -

VIKING, MTD, CASTEL GARDEN, JOHN DEERE, STIGA, HITTNER, ALKO, HUSQVARNA, ALPINA….

Kosacice po opremi mogu biti rotacione,traktorske,gurajuce,samohodne ili strizne.

Posedujemo sirok asortiman rezervnih delova i potrosnog materijala za sve tipove kosilica.

U ponudi imamo zamenske motore svih jacina i svetskih proizvodjaca - BRIGGS&STRATTON, TECUMSEH, HONDA, KAWASAKI, KUBOTA,.

Takodje tu je i sirok asortiman nozeva,incnih srafova,filtera,nosaca noza,itd

ROLER servis opremljen je,strucno obucenim osobljem i neophodnom opremom,za vrsenje popravki i periodicno odrzavanje svih tipova i proizvodjaca kosilica.

ROLER uvozi profesionalnu rotacionu kosacicu visokih perfomansi proizvodjaca

 

 

HITTNER model Ecokosilica 70

 

kosilica

 

Samohodna rotaciona Ecokosilica 70 namenjena je za profesionalnu upotrebu kod košenja većih travnatih površina kao što su sportski tereni i komunalne površine.

Snažan motor 8KS,uz veliki radni zahvat od 70cm i mogućnost relativno velike brzine kretanja, omogućuje visoki učinak košenja sportskih terena.

Opremljena je  klavirskim uležištenjem pogonskih tockova, mogućnošću različitih brzina okretanja pogonskih tockova, te kontinuiranom promenom brzine kretanja.

Pomoću centrifugalnog regulatora broja okretaja motora dobijene su izvanredne manevarske sposobnosti kosilice potrebne za košenje parkova i travnatih površina
 ROLER uvozi dva tipa Ecokosilice 70 - s ugrađenim benziskim  i s ugrađenim diesel motorom

 

AS-Motor ALLMÄHER

 

kosilica1

 

Klasičan koncept svestrane kosačice sa tri točka, model AS allmäher je opremljen jedinim dvotaktnim motorom na svetu koji ispunjava zahteve propisane Direktivom EU o emisijama 97/68/EC. AS dvotaktni motor održava podmazivanje motora bez obzira na poziciju, omogućavajući rad na nagibima do 45 stepeni bez rizika od oštećenja motora. Pored toga, AS dvotaktni motor je fabrički opremljen funkcijom EasiStart; CDI digitalni sistem paljenja smanjuje broj obrtaja potrebnih za pokretanje na pola. Vazduh za motor se usisava preko fabrički instaliranog, visoko postavljenog filtera, koji snabdeva motor vazduhom bez prašine, dok visoki obrtni moment dvotaktnog motora obezbeđuje punu snagu na visokoj travi. Treći ležaj radilice i diskovi trenja na sečivu štite motor u slučaju prepreka koje nisu vidljive. Veliki točkovi sa agresivnim gazištem nude idealan pogon pri brzinama do 2.8 km/h.

 

Svestrana kosačica AS allmäher je idealna za košenje na uglovima i krivinama. Rotirajući prednji točak može se mehanički zaustaviti dijagonalno na nagibu, osiguravajući stabilnost i udoban rad. Ručka kojom se upravlja može se podešavati bočno i po visini bez upotrebe alata. Radne brzine koje dostižu 1.400 m² na sat, su moguće zahvaljujući snažnom dvotaktnom motoru do 6 KS i širini košenja od 51cm do 63cm u zavisnosti od modela. Visine košenja mogu se lako podesiti u rasponu od 55 do 80 mm na preko četiri nivoa visine na prednjem točku i na dva nivoa visine na zadnjim točkovima. Allmäher serija lako izlazi na kraj sa travom visine do 90 cm.

 

Vrsimo transport masina do 600kg.